Home > Collega BIN-EDI > Bestuur BIN-EDI

Het bestuur van BIN-EDI

Wij stellen u graag voor aan het bestuur van BIN-EDI.

Jeroen Pepplinkhuizen - VoorzitterJeroen Pepplinkhuizen
Jeroen Pepplinkhuizen is in 1986 afgestudeerd aan de universiteit van Nijmegen. 
Hij startte een tandartspraktijk in 1986 in Bielefeld, BRD.  Hier is hij met orale chirurgie en vanaf 1990 met implantologie begonnen. Specialisatie erkenningen OCOI en NVOI. Vanaf 1999 nam hij de implantologie praktijk over van Frans de Wijs in Berg en Bosch, Bilthoven en bouwde deze uit naar een algemene praktijk met diverse specialisaties, meerdere vestigingen en een tandtechnisch laboratorium onder de naam XQdent. 


Tristan Staas - Algemeen bestuurslid   Tristan Staas
Tristan Staas is in 1988 afgestudeerd aan de Universiteit van Utrecht. Samen met zijn vrouw, die ook tandarts is, startte hij in 1990 Staas en Bergmans Zorgvooruwmond, een praktijk voor algemene tandheelkunde en kliniek voor esthetische tandheelkunde en implantologie in 's-Hertogenbosch. In 2012 richtten zij een tweede praktijk op: Staas en Bergmans Expertisevooruwmond. Dit is een partnerschapsverband bestaande uit diverse tandartsspecialisten die patiënten behandelen die complexe therapie nodig hebben. Tristan heeft zijn praktijk- en leerbelangen gericht op directe implantatieplaatsing in de esthetische zone en werkt samen met andere clinici in hun praktijken in Nederland. Hij geeft instructies aan collega's over onmiddellijke vervangingen, esthetische oplossingen en het gebruik van 3D-technieken en doet onderzoek naar deze procedures en resultaten op de lange termijn.
 

Thibaut de Jong - Algemeen bestuurslid
Thibaut de Jong Thibaut de Jong is in 2001 afgestudeerd aan de Vrije Universiteit van Brussel. In 2002 startte hij samen met zijn vrouw Caroline, die bedrijfskunde heeft gestudeerd, tandartspraktijk T.X. de Jong Tandzorg in Amersfoort. T.X. de Jong Tandzorg is een praktijk voor algemene tandheelkunde en daarnaast een verwijskliniek voor implantologie, esthetische tandheelkunde en prothetiek. Binnen de praktijk is een tandtechnisch laboratorium aanwezig, waarvan Caroline de Jong de leiding heeft. Een team bekwame gedifferentieerde zorgverleners zorgt voor uitgebreide reconstructieve tandheelkundige therapieën. Thibaut houdt zich binnen het team geheel bezig met implanteren en met name met direct implanteren na extractie of trauma.
Hij geeft scholing aan startende implantologen in de vorm van kijkstages, visitaties en operatiebegeleiding.
 

Wouter Tobben - Algemeen bestuurslid
Wouter Tobben is in 1980 afgestudeerd aan de Universiteit van Wouter TobbenNijmegen. In 1981 startte hij een solopraktijk in Stramproy. In 1989 is hij gestart met implantologie. Dit vakgebied breidde hij zodanig uit dat er in de jaren 90’ een verwijspraktijk voor implantologie ontstond, die vanaf 1999 de naam: Kliniek Tobben draagt. In deze groepspraktijk wordt de tandheelkunde in z’n gehele breedte uitgeoefend. Zwaartepunten liggen op het gebied van implantologie, parodontologie, uitgebreide rehabilitaties en de behandeling van kinderen met een tandartsangst. Er is een samenwerkingsovereenkomst met het Sint Jans Gasthuis in Weert voor behandelingen onder algehele narcose. Wouter begeleidt en instrueert collegae en is visiteur van de NVOI.